[Ossm-members] firegpg укочување

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 1 08:02:24 UTC 2009


го проба некој друг: http://getfiregpg.org/ ?

мене ми се случува на големи мејлови во гмаил скроз да ми се укочи firefox. 
претпоставувам дека ова firegpg се обидува нешто да направи ама не можам да 
видам што.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list