[Ossm-members] Рекреација и дружење

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 5 15:26:58 UTC 2009


Ми текна дека одамна се нема собрано заедницата на некој поголем настан
и автоматски одамна и се немаме видено и дружено (што е тапа). На
листава мислам дека има околу 200 луѓе па ако има заинтересирани јас
предлагам да се собереме во сабота сабајле пред основното училиште Кочо
Рацин на крај на Водњанска и да се качиме до Водно заедно.

После тоа можеме да седнеме на кафе/пиво во ресторанчето на средно
Водно.

Има ли заинтересирани луѓе од Скопје? Ако има реплицирајте па да
договориме и време.

Поздрав. :)
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list