[Ossm-members] Рекреација и дружење

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Tue May 5 16:23:23 UTC 2009


2009/5/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Ми текна дека одамна се нема собрано заедницата на некој поголем настан
> и автоматски одамна и се немаме видено и дружено (што е тапа). На
> листава мислам дека има околу 200 луѓе па ако има заинтересирани јас
> предлагам да се собереме во сабота сабајле пред основното училиште Кочо
> Рацин на крај на Водњанска и да се качиме до Водно заедно.
>

Идеата е одлична. +1 од мене

Сабота?? Неможе double booking :) Има СподелиЗнаење од ~12ч.


> После тоа можеме да седнеме на кафе/пиво во ресторанчето на средно
> Водно.
>
> Има ли заинтересирани луѓе од Скопје? Ако има реплицирајте па да
> договориме и време.
>
> Поздрав. :)
> --
> :Арангел Ангов:
> :ufo at linux.net.mk:
> :jabber:xmpp:пошта:блог:
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list