[Ossm-members] Рекреација и дружење

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 7 11:06:56 UTC 2009


On Tue, 2009-05-05 at 18:23 +0200, Ilin Tatabitovski wrote:
> Идеата е одлична. +1 од мене
> 
> Сабота?? Неможе double booking :) Има СподелиЗнаење од ~12ч.

Епа ајде кој е ЗА, во недела во 11:00 пред Кочо Рацин, па колку сме
толку сме. :)

Јас до средно сигурно можам, за до врв би пробал исто ако има кандидати.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list