[Ossm-members] Рекреација и дружење

Aleksandar D. Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue May 5 16:27:44 UTC 2009


И од мене +1, со колку коли ќе одиме?

2009/5/5 Ilin Tatabitovski <itatabitovski at gmail.com>:
> 2009/5/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> Ми текна дека одамна се нема собрано заедницата на некој поголем настан
>> и автоматски одамна и се немаме видено и дружено (што е тапа). На
>> листава мислам дека има околу 200 луѓе па ако има заинтересирани јас
>> предлагам да се собереме во сабота сабајле пред основното училиште Кочо
>> Рацин на крај на Водњанска и да се качиме до Водно заедно.
>>
>
> Идеата е одлична. +1 од мене
>
> Сабота?? Неможе double booking :) Има СподелиЗнаење од ~12ч.
>
>
>> После тоа можеме да седнеме на кафе/пиво во ресторанчето на средно
>> Водно.
>>
>> Има ли заинтересирани луѓе од Скопје? Ако има реплицирајте па да
>> договориме и време.
>>
>> Поздрав. :)
>> --
>> :Арангел Ангов:
>> :ufo at linux.net.mk:
>> :jabber:xmpp:пошта:блог:
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023), IFSA
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023

macedonian free software and hacking ezine:
 [Lugarchy: http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list