[Ossm-members] Рекреација и дружење

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Thu May 7 12:28:19 UTC 2009


2009/5/7 Aleksandar D. Balalovski <gemidjy at lugola.net>:
> Ok, јас ќе гледам да се успијам.
>
> 2009/5/7 Martin Markovski <gogazovbacimi at gmail.com>:
>> "Јас до средно сигурно можам, за до врв би пробал исто ако има кандидати."
>> Веројатно за пешки збори ...
>> Јас ќе глеам да дојдам.
>> Мартин
>>

Ако е убаво времето јас веројатно одам порано до матка.
Што е тоа 11?!? не зезајте ајде во 9.


More information about the Ossm-members mailing list