[Ossm-members] Рекреација и дружење

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 7 21:36:19 UTC 2009


Ilin Tatabitovski напиша: 

> Што е тоа 11?!? не зезајте ајде во 9.

јас сум на работа. хев фан :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list