[Ossm-members] Рекреација и дружење

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri May 8 00:11:00 UTC 2009


> >> "Јас до средно сигурно можам, за до врв би пробал исто ако има
> >> кандидати." Веројатно за пешки збори ...
> >> Јас ќе глеам да дојдам.
> >> Мартин
>
> Ако е убаво времето јас веројатно одам порано до матка.
> Што е тоа 11?!? не зезајте ајде во 9.

ај во 10 ... матка не е лоша опција :)

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

... knowledge is exactly like power - something 
to be distributed as widely as humanly possible,
for the betterment of all. -- jdMore information about the Ossm-members mailing list