[Ossm-members] Рекреација и дружење

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 7 22:22:16 UTC 2009


On Thu, 2009-05-07 at 23:36 +0200, Новица Наков wrote:
> Ilin Tatabitovski напиша: 
> 
> > Што е тоа 11?!? не зезајте ајде во 9.
> 
> јас сум на работа. хев фан :)

Па глеам дека нема некој посебен интерес. Можеби наредниот викенд? Како
и да е јас одам па ако сака некој нека ми пише.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list