[Ossm-members] Lazarus на дело

Viktor Stojanovski viktor at lugola.net
Sat May 9 22:34:26 UTC 2009


1. Нема потреба да ја симнувам и верзијата за Windows ако користам
GNU/Linux (и обратно)
2. Користениот јазик е многу лош, а македонскиот е катастрофа и
големиБуквиНасакаде 
3. Морам рачно да доделвам пермисии за извршување бла бла бла (треба
инсталација некоја да напрајш)
4. Не успеав да направам нов проект, заглавив тука
http://i43.tinypic.com/fns1ax.png и појма немам како да продолжам

Засега толку, ако успеам да напрам проект и да ѕирнам нешто ќе
поднапишам уште.


On Sat, 2009-05-09 at 20:19 +0200, Aleksandar Josifoski wrote:
> www.esnips.com/web/ltestpaket  (40mb)
> 
> Програм за креирање тестови, тестирање во домашни и мрежни услови 
> достепен за сите верзии на linux (мислам) и windows
> 
> freeware за Република Македонија
> ново (мислам) Proportional.! за други земји (во иднина)
> 
> mailing lista: http://groups.google.com/group/ltestpaket
> 
> Александар Јосифоски
> (Јован 3,16)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-- 
Viktor Stojanovski <viktor at lugola.net>
More information about the Ossm-members mailing list