[Ossm-members] Lazarus на дело

Aleksandar Josifoski josifoski2 at gmail.com
Sun May 10 05:06:26 UTC 2009


Viktor Stojanovski wrote:
> 1. Нема потреба да ја симнувам и верзијата за Windows ако користам
> GNU/Linux (и обратно)
>   
ке размислам, веројатно си во право
> 2. Користениот јазик е многу лош, а македонскиот е катастрофа и
> големиБуквиНасакаде 
>   
> 3. Морам рачно да доделвам пермисии за извршување бла бла бла (треба
> инсталација некоја да напрајш)
> 4. Не успеав да направам нов проект, заглавив тука
> http://i43.tinypic.com/fns1ax.png и појма немам како да продолжам
>   
 лево од <
> Засега толку, ако успеам да напрам проект и да ѕирнам нешто ќе
> поднапишам уште.
>   
More information about the Ossm-members mailing list