[Ossm-members] Spodeli Znaenje 23.05.2009

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu May 21 22:27:50 UTC 2009


Предлози за Сподели знаење оваа сабота (23.05.2009).

- може mibbit во PyQt/WebKit/JQuery да направиме, кој го хакува
mibbit-от да се покажува некој popup кога има нова порака (или барем
поставување на развојната околина);
- Да го разработиме Mozilla Prism да се појавува во systray;
- dosbox со Windows 3.11/Windows 95 на Symbian S60;
- разно.


Не задолжително по тој распоред, во нормалното време од 12 до накај 17
часот на стандардната локација http://rdr.to/xe


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

war is peace
freedom is slavery
restrictions are enablementMore information about the Ossm-members mailing list