[Ossm-members] Доброволец да допреведе дел од Mozilla фајловите

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 24 16:32:02 UTC 2009


> Енивеј, Новица досреди 3 (491071, 491513 и 494180) останаа 
уште 2 -
> "geolocation" и landing-page (хммм, овој ја ќе го средам сега).

абе сѐ ми се чини дека 4 ти пратив?

ај еве и geolocation ќе го направам сега

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list