[Ossm-members] нов закон за авторски права

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 25 16:04:36 UTC 2009


> Имаме спремен документ ние за ова. Само треба да му го пратиме. И да
> му се јавиме. Какви кретени. Треба да им се јавиш да им кажеш дека
> имаат емаил

http://slobodensoftver.org.mk/vesti/mislenje_nacionalna_strategija_za_avtorsko_pravo_i_srodni_prava

тоа е овој документ за стратегијата за која не знам дали се состави и издаде 
или не.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list