[Ossm-members] нов закон за авторски права

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon May 25 15:48:51 UTC 2009


2009/5/25 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> уште не сум видел што им е планот, али веројатно не е на добро...
>

Имаме спремен документ ние за ова. Само треба да му го пратиме. И да
му се јавиме. Какви кретени. Треба да им се јавиш да им кажеш дека
имаат емаил

Морони невидени.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list