[2s.mk-friends] [Ossm-members] миграција на мејл листава

Milos Stolic misoss at gmail.com
Tue May 26 17:24:31 UTC 2009


Смени ја reply-to адресата.

2009/5/26 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> ќе ја мигрирам мејл листава на друг сервер .. за тоа време нема да биде
>> активна, но пораките пратени во меѓувреме сепак ќе стигнат.
>>
>> не би требало да има проблеми, али ако приметите нешто пишете ми
>
> тест?
>
> ако ова помине значи сѐ е во ред.
>
> при миграцијата се промени адресата на листава ..
> сега е <ossm-members at lists.softver.org.mk> .. можеше да остане и истата, ама
> па, вака подобро.
>
>
> ps.
> сменете си ги правилата во mail програмите
>
> pps.
> и url-то на листава сега е
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> ... knowledge is exactly like power - something
> to be distributed as widely as humanly possible,
> for the betterment of all. -- jd
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Милош


More information about the Ossm-members mailing list