[Ossm-members] миграција на мејл листава

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue May 26 17:21:32 UTC 2009


> ќе ја мигрирам мејл листава на друг сервер .. за тоа време нема да биде
> активна, но пораките пратени во меѓувреме сепак ќе стигнат.
>
> не би требало да има проблеми, али ако приметите нешто пишете ми

тест? 

ако ова помине значи сѐ е во ред.

при миграцијата се промени адресата на листава .. 
сега е <ossm-members at lists.softver.org.mk> .. можеше да остане и истата, ама 
па, вака подобро.


ps.
сменете си ги правилата во mail програмите

pps.
и url-то на листава сега е 
http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

... knowledge is exactly like power - something 
to be distributed as widely as humanly possible,
for the betterment of all. -- jd
More information about the Ossm-members mailing list