[2s.mk-friends] [Ossm-members] миграција на мејл листава

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue May 26 17:28:00 UTC 2009


> > ќе ја мигрирам мејл листава на друг сервер .. за тоа време нема да биде
> > активна, но пораките пратени во меѓувреме сепак ќе стигнат.
> >
> > не би требало да има проблеми, али ако приметите нешто пишете ми
>
> тест?

ај уште еден.. претходно reply-от одеше погрешно ...?

btw гледајќи ги архививе, листава постои веќе 5ипол години, од октомври 2003


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"We think it's a great consumer win, and it's a great industry win, 
to be able to ensure that with good copy protection, 
you can have so much functionality for the user", 
Jordi Rivas, Microsoft Director of TechnologyMore information about the Ossm-members mailing list