[2s.mk-friends] [Ossm-members] миграција на мејл листава

Milos Stolic misoss at gmail.com
Tue May 26 17:40:55 UTC 2009


Дамјан Георгиевски напиша:
>>> ќе ја мигрирам мејл листава на друг сервер .. за тоа време нема да биде
>>> активна, но пораките пратени во меѓувреме сепак ќе стигнат.
>>>
>>> не би требало да има проблеми, али ако приметите нешто пишете ми
>> тест?
> 
> ај уште еден.. претходно reply-от одеше погрешно ...?
> 
> btw гледајќи ги архививе, листава постои веќе 5ипол години, од октомври 2003
> 
> 

Да, сега е добро, претходно стоеше ossm-members[at]hedona.on.net.mk. 
Незнам само кирилицава да не прави проблеми на некои агенти, башка долго 
е :)

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list