[2s.mk-friends] миграција на мејл листава

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue May 26 17:44:31 UTC 2009


> > ај уште еден.. претходно reply-от одеше погрешно ...?
> >
> > btw гледајќи ги архививе, листава постои веќе 5ипол години, од октомври
> > 2003
>
> Да, сега е добро, претходно стоеше ossm-members[at]hedona.on.net.mk.
> Незнам само кирилицава да не прави проблеми на некои агенти, башка долго
> е :)

ај ќе видиме.. може ќе сфатам како да го скратам без hard-code-увана адреса за 
reply-to


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Education is one of the "prices" of freedom that some are unwilling to pay. More information about the Ossm-members mailing list