[2s.mk-friends] ???????????

Milos Stolic misoss at gmail.com
Mon Nov 9 10:22:14 UTC 2009


DZvonko Nikolov wrote:
> Здраво,
> 
> имам проблем и барам чаре:
> инсталирам joomla 1.5.15, Moodle 1.96, wordpress 2.85 на сервер.
> Се е во ред, ама кога ќе почнам да пишувам со македонска подршка,
> сите знаци ми се ????????. Help!
> 
> Поздрав
> 

Сите знаци во полињата за внесување текст се прикажуваат така, или 
откако ќе ги снимиш, па ти се прикажува страницата?

Ако е првото, види ги подесувањата за енкодингот во твојот прелистувач, 
случајно да не стои Western.
Ако е второто, провери го енкодингот на табелите во база.

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list