[2s.mk-friends] KBD449 т.е македонски layout за тастатура

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Nov 10 22:41:15 UTC 2009


>> пс.
>> линк до Microsoft layout-от кој го консултира овој Brian има ли?
> http://www.microsoft.com/globaldev/keyboards/kbdmac.htm
> за жал ниеден веб прелистувач не ми го отвораше линков.

Овие со нозе ја програмирале оваа страница, комплетен fail само во IE ја отвора
еве линк до сликите.

http://wiki.lugola.net/Македонска_тастатура_според_Мајкрософт

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list