[2s.mk-friends] Поштенска претплата за Сподели знаење

FeedBurner Email Subscriptions info at slobodensoftver.org.mk
Fri Nov 20 23:53:58 UTC 2009


Здраво хакеру,

Побара на е-пошта да ги следиш настаните и новините што се случуваат во  
македонската заедница на слободен софтвер. Па не чекај повеќе, и кликни на  
долната врска и ќе знаеш што сѐ се случува во КИКА и на други места.

http://feedburner.google.com/fb/a/mailconfirm?k=jpSAp5JqQ_TR71T6Zj6pXsTJMg4

(Ако не можеш да кликнеш на горната врска или таа не се отвара при кликање,  
тогаш копирај ја и вметни ја во локациската лента на твојот прелистувач.)


More information about the Ossm-members mailing list