[2s.mk-friends] Поимник

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 13 00:06:56 UTC 2009


2009/11/12 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> па работата на 2с.мк не е да прави поимници ниту да измислува термини - факт
> имаме „теренско“ искуство но ... што знам .. како би реагирале?

Мислам дека поважното прашање е: И што ако реагира? А одговорот е: Никому ништо.

Let's face it, и за посериозни работи у државава се игнорираат сите
оние што се у право.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list