[2s.mk-friends] spodelikino blogot

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 6 20:57:10 UTC 2009


2009/10/6 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> http://spodelikino.blog.com.mk/ - кој го имаше акаунтот од
> ова?
>
>
> може не е лошо и таму да се пише за хаклабот.

Мислам дека Би. Не знам дали е на листава, нека ја пингне кој ја има
на друго место негде.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list