[2s.mk-friends] spodelikino blogot

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Tue Oct 27 21:48:58 UTC 2009


2009/10/6 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
> 2009/10/6 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> > http://spodelikino.blog.com.mk/ - кој го имаше акаунтот од
> > ова?
> >
> >
> > може не е лошо и таму да се пише за хаклабот.
>
> Мислам дека Би. Не знам дали е на листава, нека ја пингне кој ја има
> на друго место негде.

Не не, јас одамна го предадов блогот, којзнае колку пати до сега е
сменета лозинка. Мислам дека Новица или Миша последно пишуваа на него.


--
Bi


More information about the Ossm-members mailing list