[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Oct 18 09:32:02 UTC 2009


напишав еден билтен за минативе настани. може да се 
праќа ваљда штом ќе го дополниме со инфо за убунту 9.10

http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09

се разбира ако некој сака да допише нешто плус, викито е 
за тоа. :)
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list