[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Oct 18 14:12:34 UTC 2009


2009/10/18 Новица Наков <novica at bagra.org>

> напишав еден билтен за минативе настани. може да се
> праќа ваљда штом ќе го дополниме со инфо за убунту 9.10
>
> http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09
>
> се разбира ако некој сака да допише нешто плус, викито е
> за тоа. :)
>

Еј стварно е глупо уште една поштенска листа да има, кога и оваа не се
користи како што треба. Оваа листа може секако да се користи и за сподели
знаење така да нема потреба од уште една и сите. Барем ова е мое мислење.

Инаку kudos за билтенот. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20091018/cd0a7d7b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list