[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 20 20:54:22 UTC 2009


2009/10/20 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2009/10/20 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>>
>>> http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09
>>
>> значи ако некој знае во 5-6 реченици што е ново во новото
>> убунту нека пише. претпоставувам веќе се е познато. на 9
>> дена до искачање сигурно нема да додаваат нови моќни
>> фичри.
>
> Ај, ја.

Ете нешто, слободно додајте/одземете ако мислите дека има потреба.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list