[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Oct 21 02:32:42 UTC 2009


> >>> http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09
> >>
> >> значи ако некој знае во 5-6 реченици што е ново во новото
> >> убунту нека пише. претпоставувам веќе се е познато. на 9
> >> дена до искачање сигурно нема да додаваат нови моќни
> >> фичри.

> Ете нешто, слободно додајте/одземете ако мислите дека има потреба.

тоа делот со БЕТА ваљда е глупо да иде

|| GNOME, 2.28 (се уште поддржува македонски,

што се деси со оној bug-от со копирањето фајлови??

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Today we create the legacy of tomorrow.


More information about the Ossm-members mailing list