[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Oct 21 17:37:01 UTC 2009


2009/10/20 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09
>
> значи ако некој знае во 5-6 реченици што е ново во новото
> убунту нека пише. претпоставувам веќе се е познато. на 9
> дена до искачање сигурно нема да додаваат нови моќни
> фичри.

Па веројатно у нашата временска зона на 30ти ќе биде објавено али ок,
ќе го сменам текстот.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list