[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Oct 21 17:12:52 UTC 2009


На Wednesday 21 October 2009 05:14:50 Arangel Angov 
напиша:

> > тоа делот со БЕТА ваљда е глупо да иде
> 
> Па БЕТА е уште, а и стабилна е стварно.
> 

текстот треба да биде како да е веќе излезен убунту. дека 
на денот кога ќе го пуштиме ќе биде излезен, така?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list