[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Martin Markovski gogazovbacimi at gmail.com
Thu Oct 22 19:33:53 UTC 2009


+1

Sent from my Nokia phone
-----Original Message-----
From: Arangel Angov
Sent:  22/10/2009 21:34:35
Subject:  Re: [2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

2009/10/22 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> а како да го објавиме на сајт овој билтен: со или без фотки?
> како да се дистрибуира?

Па веќе ги имаме сликите, ја мислам дека со слики многу боље изглеа.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list