[2s.mk-friends] игнорирајте - Re: Поштенска претплата за Сподели знаење

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 24 12:03:02 UTC 2009


правиме ствари од блог да стигаат на листа директно...


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list