[2s.mk-friends] Сподели знаење: Ubuntu прва помош и Arch linux неделен преглед од 19 до 21 часот 26.10.2009 [КИКА]

СподелиЗнаење info at slobodensoftver.org.mk
Sat Oct 24 13:08:48 UTC 2009


СподелиЗнаење

///////////////////////////////////////////
Ubuntu прва помош и Arch linux неделен преглед од 19 до 21 часот 26.10.2009 
[КИКА]

Posted: 24 Oct 2009 05:15 AM PDT
http://feedproxy.google.com/~r/spodeliznaenje/~3/6tIPdGu9Vu4/ubuntu-arch-linux-19-21-26102009.html

Во понеделник на убунту прва помош, ќе правиме редовен преглед на арч 
линукс инсталации на пример, средување на sudo, kde, kdebluetooth, и сл 
работи, стандардно ќе се погрижиме и за Ubuntu и сите останати дистрибуции 
со кои што имате некаков проблем.

Ваши,Слободен софтвер Македонија///////////////////////////////////////////
Сподели Знаење 24.10.2009 : Патерица на Денот на Македонската 
револуционерна борба

Posted: 23 Oct 2009 01:21 PM PDT
http://feedproxy.google.com/~r/spodeliznaenje/~3/Hln3Roz3Lds/24102009.html


За патерицата на Денот на Македонската револуционерна борба стандардно 
Сподели знаење во КИКА.

Подобрување и интегрирање на инфраструктурата за објавување на настани и 
случувања во хаклабот
Започнување на тековни проекти кои ќе се одвивиаат на повеќе Сподели Знаење 
и ќе резултираат со готови производи или веб проекти кои ќе се користат од 
пошироката јавност воглавно во насока на подобрување на сегашни веб места 
кои нуда информации во многу рудиментиран облик, без пребарување, 
истражување или споредба, без архива или историјаКупување боја за проектот 
за реновирање и фарбање на хаклаботСредување на драфт верзија на куќниот 
ред на КИКА за да може да гласамеРешавање на проблемот со греење Илин има 
решение
Разно :)Почнуваме нешто после 12 на пладне

--
You are subscribed to email updates from "СподелиЗнаење."
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now: 
http://feedburner.google.com/fb/a/mailunsubscribe?k=KdJRAz_IFsadVMZC_DZb1eGA_Wo

Email delivery powered by Google.
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20091024/156a9d10/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list