[2s.mk-friends] Продавам Arduinos 2009 и друга електроника

Dimi T whats.new.with.ya at gmail.com
Sun Oct 25 01:34:04 UTC 2009


Здраво,

Продавам Arduino 2009 ATMega328 (нови) за 2600 денари (вклучена
испорака и паковање) или било кој производ од
http://www.robot-italy.com/ со цените прикажани на сајтот + испорака и
паковање (за стандардни работи околу 8,5 евра по производ).

Производите ќе може да ги добиете нареден викенд, сабота 31-ви
октомври, во КИКА околу 14:00 часот.

За повеќе информации или порачки пратете ми порака или пишете на оваа нишка.

Поздрав,
Дими


More information about the Ossm-members mailing list