[2s.mk-friends] Drupal на македонски - последен превод?

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Wed Oct 28 08:50:17 UTC 2009


On Wednesday 28 October 2009 00:08:30 Arangel Angov wrote:
> 2009/9/18 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> > On Thursday 17 September 2009 17:03:22 Arangel Angov wrote:
> >> Да не знае некој која е последната преведена верзија на Drupal на
> >> македонски? Знам дека во 5.x работи преводот, ме интересира за 6.x.
> >
> > Работи и во 6.x само фали уште малку да се допреведе.
>
> http://localize.drupal.org/
>
> Тука го нема, а ни преку пребарување на сајтот на drupal не го најдов
> преводот за 6.x.


http://cvs.drupal.org/viewvc.py/drupal/contributions/translations/mk/?pathrev=DRUPAL-6--1

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list