[2s.mk-friends] Drupal на македонски - последен превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 27 23:08:30 UTC 2009


2009/9/18 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
> On Thursday 17 September 2009 17:03:22 Arangel Angov wrote:
>> Да не знае некој која е последната преведена верзија на Drupal на
>> македонски? Знам дека во 5.x работи преводот, ме интересира за 6.x.
>
> Работи и во 6.x само фали уште малку да се допреведе.

http://localize.drupal.org/

Тука го нема, а ни преку пребарување на сајтот на drupal не го најдов
преводот за 6.x.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list