[2s.mk-friends] Ubuntu Karmic

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 29 18:24:08 UTC 2009


2009/10/29 Viktor Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
>
> зошто?! :( па LTS верзија е некои сеуште ја користат меѓу кои и јас

Можеби поради тоа што нема простор на дискот. Па и не е официјален
миророт, не кукајте одма. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list