[2s.mk-friends] Ubuntu Karmic

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Oct 30 00:06:49 UTC 2009


Arangel Angov напиша:
> 2009/10/29 Viktor Stojanovski <zuberot at gmail.com>:
>> зошто?! :( па LTS верзија е некои сеуште ја користат меѓу кои и јас
> 
> Можеби поради тоа што нема простор на дискот. Па и не е официјален
> миророт, не кукајте одма. :)
Така е. Беше или да се додаде amd64 репозитори за 2 дистрибуции или да 
се оди со 3 ама сите i386. Така да...More information about the Ossm-members mailing list