[2s.mk-friends] Сподели знаење: Сподели Знаење 31.10.09: Повторувањето е мајка на знаењето во хаклаб КИКА од 12 и нешто часот

СподелиЗнаење info at slobodensoftver.org.mk
Fri Oct 30 14:04:47 UTC 2009


СподелиЗнаење

///////////////////////////////////////////
Сподели Знаење 31.10.09: Повторувањето е мајка на знаењето во хаклаб КИКА 
од 12 и нешто часот

Posted: 29 Oct 2009 04:41 PM PDT
http://feedproxy.google.com/~r/spodeliznaenje/~3/9D90j7fT7qc/311009-12.html


Пошо минатиот пат првпат правевме Сподели знаење во КИКА, бевме премногу 
возбудени почнавме 100 работи и ниедна не завршиме, направивме комплетен 
хаос во хаклбот, ама сега знаеме како да се организираме. Бидејќи 
повторувањето викаат било мајка на знаењето, темите се следниве

Подобрување и интегрирање на инфраструктурата за објавување на настани и 
случувања во хаклабот
Започнување на тековни проекти кои ќе се одвивиаат на повеќе Сподели Знаење 
и ќе резултираат со готови производи или веб проекти кои ќе се користат од 
пошироката јавност воглавно во насока на подобрување на сегашни веб места 
кои нуда информации во многу рудиментиран облик, без пребарување, 
истражување или споредба, без архива или историјаКупување боја за проектот 
за реновирање и фарбање на хаклаботСредување на драфт верзија на куќниот 
ред на КИКА за да може да гласамеРешавање на проблемот со греење Илин има 
решение
Разно :)Почнуваме нешто после 12 на пладне

--
You are subscribed to email updates from "СподелиЗнаење."
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now: 
http://feedburner.google.com/fb/a/mailunsubscribe?k=KdJRAz_IFsadVMZC_DZb1eGA_Wo

Email delivery powered by Google.
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20091030/79a06a40/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list