[2s.mk-friends] Drupal на македонски - последен превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 30 17:57:53 UTC 2009


2009/10/30 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2009/10/28 Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk>:
>> http://cvs.drupal.org/viewvc.py/drupal/contributions/translations/mk/?pathrev=DRUPAL-6--1
>
> Па не користат овие баш. :) Има ли некое упатство за увоз или
> конвертирање на PO во соодветниот формат?

Можам и да допреведам што фали од битното само ми треба да го увезам
прво тековниот превод.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list