[2s.mk-friends] хаклаб , дел 2

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Sep 1 13:54:08 UTC 2009


Случајно стапивме во контакт со некоја екипа уметници кои држат фини простории 
во центарот на градов. Разговаравме за тоа некако да се здружиме и да 
направиме заеднички простор каде меѓу другото ќе има и хаклаб.

Сѐ уште не знаеме дали тие ќе сакаат да делат простор со компјутерџии и под 
какви услови, но без разлика, ние може да пробаме да се преброиме колку луѓе 
сме, кој сѐ е зантересиран и колку пари е спремен да даде за кирија и трошоци, 
како некој вид на чланарина месечно.

Ако имате некои прашања, прашај те овде.

http://slobodensoftver.org.mk/hacklab - а ова е местото за пријавуање. 

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list