[2s.mk-friends] Сподели Знаење 26.09.2009

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 24 14:13:23 UTC 2009


Сподели Знаење ќе има, прашањето е што ќе се прави?

- Стама дужи предавање за екстензии за Google Chrome
- а бара помош за 
http://pypi.python.org/pypi/extdirect.django/


може треба Arduino да правиме нешто ... идеи?


-- 
дамјан
=========================================================
Конечно, втор фиксен оператор. Онтел, ЗБОРУВАЈ СЛОБОДНО. Кликни тука: www.ontel.mk


=========================================================More information about the Ossm-members mailing list