[2s.mk-friends] Drupal на македонски - последен превод?

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Sep 18 06:54:32 UTC 2009


On Thursday 17 September 2009 17:03:22 Arangel Angov wrote:
> Да не знае некој која е последната преведена верзија на Drupal на
> македонски? Знам дека во 5.x работи преводот, ме интересира за 6.x.

Работи и во 6.x само фали уште малку да се допреведе.

>
> Фала.
>
> Арангел

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list