[2s.mk-friends] светски ден на интелектуалната сопственост

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Fri Apr 23 23:20:07 UTC 2010


2010/4/24 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
>> Идејата беше нели да се направи посебна страна, јас како што разбрав или не?
>
> Виктор... нема никаков проблем. Повеќе ми беше за во иднина.
>

Лошо се синхронизиравме, избришан е настанот. Поврзан е новиот настан.
Се извинувам.


More information about the Ossm-members mailing list