[2s.mk-friends] светски ден на интелектуалната сопственост

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Apr 23 22:56:12 UTC 2010


> Идејата беше нели да се направи посебна страна, јас како што разбрав или не?

Виктор... нема никаков проблем. Повеќе ми беше за во иднина.

поз и фала за стореното


-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list