[2s.mk-friends] [оглас]Веб девелопер

Martin Markovski markovski.martin at gmail.com
Tue Dec 21 09:22:10 UTC 2010


Ме замолија од работа да побарам нови програмери.
Веројатно ќе се примаат двајца накај 15ти Јануари па до тогаш важи и огласов.
Деталите ги оставив на it.com.mk http://goo.gl/X3dvQ 
Aко има некој заинтересиран од вас или некој што го знаете нека ме контактира.

Поздрав,
-- 
MartinMore information about the Ossm-members mailing list