[2s.mk-friends] [оглас]Веб девелопер

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Dec 22 08:20:20 UTC 2010


Martin ja sum bot ako im trebat botovi,
Aleksandar D. Balalovski izvinete sto se zabviv volku mnogu znam deka e
mnogu am se preplaviv so rabota.
Se nadevam deka ke go bide brzo

Pozdrav,
Vladan

2010/12/22 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>

> 2010/12/22 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com>:
> > Деца,
> >
> > Добро би било да ги споделите условите за работа и слично. Во денешно
> време
> > кога ние треба да ја правиме разликата, да го правиме прогресот и да ја
> > туркаме кривата, не е важно само дека некој вработува, туку многу е
> поважно
> > дали живееш додека работиш или си само бот.
> >
> > Ве молам не ме сфаќајте погрешно.
> >
> > Поздрав и секое добро :)
> >
>
> Зато инсистирав на медицинска терапија. :))
> Можда би било фино да имаме некој сајт како веб или онлајн синдикат за
> споделувања искуства, шовикате?
>
> hug.
>
> --
> http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
> Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
> GnuPG: 754AC43D,
>
> I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
> http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101222/131b6dff/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list