[2s.mk-friends] [оглас]Веб девелопер

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Wed Dec 22 06:29:52 UTC 2010


2010/12/22 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com>:
> Деца,
>
> Добро би било да ги споделите условите за работа и слично. Во денешно време
> кога ние треба да ја правиме разликата, да го правиме прогресот и да ја
> туркаме кривата, не е важно само дека некој вработува, туку многу е поважно
> дали живееш додека работиш или си само бот.
>
> Ве молам не ме сфаќајте погрешно.
>
> Поздрав и секое добро :)
>

Зато инсистирав на медицинска терапија. :))
Можда би било фино да имаме некој сајт како веб или онлајн синдикат за
споделувања искуства, шовикате?

hug.

-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023


More information about the Ossm-members mailing list